بخش مهم و گران قیمت مواد غذایی در تغذیه انسان به تولیدات دامی مربوط است و آگاهی از وضعیت ویتامین ها در این تولیدات در رابطه با نیاز انسان و ارائه مستندات لازم در این خصوص از برجستگی های این کتاب است ،حقیقت این است که اهمیت و تغذیه ویتامین ها حتی برای بسیاری از کسانی که ارتباط تنگاتنگ با تغذیه دام ها و انسان دارند نادیده گرفته شده و این کتاب به بهترین روش سعی کرده است این اتصال را برقرار و آگاهی رسانی را فراهم کند.
بر اساس مطالب ارائه شده در این کتاب، مطالعه آن به تمام متصدیان علوم مرتبط با سلامت و تغذیه انسان و دام ها نظیر؛ پزشکان، متخصصین علوم تغذیه و علوم دامی، تغذیه و پرورش دام و طیور دام پزشکان پرورش دهندگان دام ها و طيوره کارشناسان تغذیه.. فیزیولوژی و پرورش دام و طیور بخش مهم و گران قیمت مواد غذایی در تغذیه انسان یه تولیدات دامی مربوط است و آگاهی از وضعیت ویتامین ها در این تولیدات در رابطه با نیاز انسان و ارائه مستندات لازم در این خصوص از برجستگی های این کتاب است
حقیقت این است که اهمیت و تغذیه ویتامین ها حتی برای بسیاری از کسانی که ارتباط تنگاتنگ با تغذیه دام ها و انسان دارند نادیده گرفته شده و این کتاب به بهترین روش سعی کرده است این اتصال را برقرار و آگاهی رسانی را فراهم کند. بر اساس مطالب ارائه شده در این کتاب، مطالعه آن به تمام متصدیان علوم مرتبط با سلامت و تغذیه انسان و دام ها نظیر: پزشکان، متخصصین علوم تغذیه و علوم دامی، تغذیه و پرورش دام و طیور، دام پزشکان پرورش دهندگان دام ها و طيوره کارشناسان تغذیه فیزیولوژی و پرورش دام و طیور.
فصلنامه علمی- دانشجویی رویان، سال پنجم، شماره بیست و یکم
سید علی رضوی |دانشجوی کارشناسی مهندسی علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد
منبع: دامیار ۲۴
نویسنده: سید علی رضوی
لینک کوتاه: zaya.io/book1
باعث افتخار است که همراهی چون شما داریم. امیدواریم بتوانیم اندکی در پیشرفتتان سهیم باشیم.
با تشکر دامیار ۲۴